(ВІДЕО) На Луганщині прикордонники затримали українця, який причетний до діяльності НЗФ

НАЗАД
22 вересня 2016 08:35

Прикордонники Луганського загону, у ході виконання доручення правоохоронних органів та реалізації інформації офіцерів оперативно-розшукового відділу прикордонного відомства щодо можливого перетинання державного кордону особою, причетною до незаконних збро

Прикордонники Луганського загону, у ході виконання доручення правоохоронних органів та реалізації інформації офіцерів оперативно-розшукового відділу прикордонного відомства щодо можливого перетинання державного кордону особою, причетною до незаконних збройних формувань, учора затримали громадянина України.

В пункт пропуску «Просяне» прибув рейсовий автобус, який прямував  з Лисичанська до Москви. Під час заходів контролю прикордонники серед пасажирів виявили жителя Донецької області, стосовно якого існувало доручення правоохоронних органів України. У ході проведення подальших перевірочних заходів 22-річний наш співвітчизник зізнався, що у 2014 році перебував в рядах батальйону «Восток» та ніс службу на блокпостах бойовиків.

По даному факту  направлено повідомлення до Національної поліції в Луганській області про виявлення  кримінального правопорушення, передбаченого ст. 260 КК України «Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань».

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси