(ВІДЕО) Держприкордонслужба готова до будь-яких перевірок проекту облаштування державного кордону, в тому числі міжнародних

НАЗАД
11 жовтня 2016 14:06

Державна прикордонна служба України готова до будь-яких перевірок проекту інженерного облаштування державного кордону, в тому числі міжнародних аудитів.

Державна прикордонна служба України готова до будь-яких перевірок проекту інженерного облаштування державного кордону, в тому числі міжнародних аудитів.

Про це сьогодні на заході в інформаційному агентстві «Укрінформ» сказав Голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко, відповідаючи на запитання про порушення, які були виявлені Національним антикорупційним бюро при реалізації проекту «Стіна».

«Ми співпрацюємо як за компетенцією так і з усіма правоохоронними органами України, які допомагають нам боротися з корупцією», - наголосив Віктор Назаренко.

Він додав, що проект інженерного облаштування державного кордону  дуже важливий як для України і Європи, так і світу в цілому. Вперше Україна розпочала реальне створення інтелектуального кордону на східній ділянці, а не на заході. Ті кошти, які були виділені, використані для того, щоб реалізувати проект і на сьогоднішній день вже облаштовано 230 кілометрів достатньо сучасно держрубежу. Це підтверджують і іноземні партнери, і небайдужі народні депутати України.

 «Багаточисельні перевірки проводили і Нацполіція, і НАБУ і інші структури. Ми відкриті для перевірок. Якщо є проблеми в конкретних людей, які будували і щось не будували на якійсь конкретній ділянці, то вони повинні за це відповідати. Тому я вважаю, що чим більше перевірок тим краще. До речі ми відкриті і до міжнародних аудитів. Ми готові показати здобутки і усунути ті недоліки, які є», - наголосив Віктор Назаренко.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси