(ВІДЕО) Чергову плантацію на мільйон виявили правоохоронці на Херсонщині

НАЗАД
24 серпня 2017 10:44

Оперативні співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління, співробітники ВБКОЗ УСБУ в Херсонській області та слідчі прокуратури Херсонської області, із залученням військовослужбовців від відділу прикордонної служби «Генічеськ», виявили чергов

Співробітники Держприкордонслужби спільно з іншими правоохоронними органами продовжують активні заходи із припинення порушень та незаконної діяльності.

Так вчора, оперативні співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління, співробітники ВБКОЗ УСБУ в Херсонській області та слідчі прокуратури Херсонської області, із залученням військовослужбовців від відділу прикордонної служби «Генічеськ», виявили чергову плантацію з посівом рослини конопель.

В рамках вiдкритого кримiнального провадження за ст. 310 ККУ правоохоронці провели 9 обшуків у приватних помешканнях та присадибних ділянках Генічеська і, як результат, виявили та знищили плантацію  у кількості 36 кущів, з якої в подальшому можливо було б виготовити 30 кілограм готової до вживання марихуани.

Ціна такої продукції на «чорному ринку» становить біля мільйона гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси