В районі острова Джарилгач прикордонники виявили порушення прикордонного режиму та схованку з червонокнижною рибою

НАЗАД
09 червня 2018 09:46

Прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління за допомогою катерів продовжують виявляти порушників прикордонного режиму під час патрулювання ділянок відповідальності.

Прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління за допомогою катерів продовжують виявляти порушників прикордонного режиму під час патрулювання ділянок  відповідальності.

Так, вчора під час моніторингу берегової смуги о. Джарилгач, що у Чорному морі навпроти коси Глибокої, прикордонники виявили маломірний плавзасіб типу «Прогрес» з трьома громадянами на борту, які здійснили підхід до берега з порушенням. На власника плавзасобу військовослужбовці склали адміністративний протокол за порушення прикордонного режиму (стаття 202 КУпАП).

Крім того, неподалік місця виявлення правопорушення прикордонники помітили і схованку, в якій знаходилась вже почищена риба, а саме- одна білуга, 62 кефалі, 14 ставрид та один морський окунь.

В подальшому, під час огляду плавзасобу військовослужбовці знайшли і заборонений засіб лову – сітку завдовжки 50 метрів, за допомогою якої скоріш за все здійснювався вилов водних біоресурсів.

На місце правопорушення прикордонники викликали представників Національної поліції та рибоохоронного патруля. Рибу, сітку та плавзасіб вилучено встановленим порядком.

До поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 249 ККУ «Незаконне заняття рибним, звіриним та іншим водним, добувним промислом».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси