В пунктах пропуску прикордонники виявили іномарки з підробленими номерами кузовів

НАЗАД
25 вересня 2017 11:37

В пункт пропуску «Порубне» прибув громадянин України на автомобілі «BMW» 1997 року випуску. Під час здійснення заходів контролю, прикордонники Чернівецького загону виявили ознаки заміни ідентифікаційного номеру кузова даного транспортного засобу.

На кордоні з Румунією та Росією співробітники прикордонного відомства виявили два транспортних засоби «BMW» та «Ford» із підробленими номерами кузовів.

Учора, в пункт пропуску «Порубне» прибув громадянин України на автомобілі «BMW» 1997 року випуску. Під час здійснення заходів контролю, прикордонники Чернівецького загону виявили ознаки заміни ідентифікаційного номеру кузова даного транспортного засобу. Іномаркою польської реєстрації наш співвітчизник прямував з Румунії до України.

Подібне порушення викрили охоронці кордону Сумського загону в пункті пропуску «Катеринівка». Оглядаючи мікроавтобус «Ford» 2003 року випуску молдовської реєстрації було зафіксовано знищення ідентифікаційного номеру кузова зазначеного в реєстраційному документі. За кермом транспортного засобу знаходився громадянин Молдови, який слідував до Росії.

 Транспортні засоби передано співробітникам Національної поліції. В обох випадках складено протоколи про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.290 ККУ (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси