В Навчальному центрі Морської охорони пройшли настановчі збори з організації роботи з персоналом

НАЗАД
15 сiчня 2022 14:33

Заступники командирів загонів Морської охорони з професійної підготовки та соціально-гуманітарного забезпечення на початку навчального року спільно з профільними офіцерами Регіонального управління обговорили перспективи і плани на 2022 р.

Підбиваючи підсумки підготовки та соціально-гуманітарної роботи з персоналом в минулому році та визначаючи акценти нового навчального року, заступник начальника регіонального управління Юрій Алейников відзначив, що програма підготовки загонів Морської охорони – як основний керівний документ формування фаховості персоналу – перед поданням на остаточне затвердження пройшла процес обговорення із командирами і начальниками, від яких буде залежати її ефективне втілення. «Таким чином, в неї включено більше практикуму ніж теорії, впорядкована підготовка екіпажів малих катерів, основна увага зосереджена на вивчені та опануванні сучасного корабельно-катерного складу, з урахуванням переорієнтації Морської охорони на нові проєкти кораблів та катерів», - додав Юрій Алейников.

Протягом 3 днів офіцери ознайомилися із матеріально-технічною базою Навчального центру та перспективами її оновлення, побували на заняттях курсів підготовки і для строковиків, і для контрактної служби. А з викладацьким складом провели круглий стіл із обговорення програм підготовки різних категорій фахівців корабельно-катерного складу. «Практики» і «теоретики» в продуктивній дискусії напрацювали зміни до діючих програм, осучаснили кваліфікаційні вимоги, додали практичних акцентів в курси підготовки.

Під час бесід із строковиками призову «осінь-2021», які наразі проходять базову спеціальну підготовку і за деякий час поповнять ряди діючого корабельно-катерного складу, заступники командирів цікавилися враженнями хлопців, вивчали їх уподобання, обговорювали перспективи, в тому числі і служби за контрактом.

Саме комплексний підхід до професійної підготовки та соціально-гуманітарного забезпечення – є запорукою якісного формування цілісного колективу, екіпажу і усвідомлення кожним, що Державна прикордонна служба – соціально відповідальна установа, де цінують кожного прикордонника, який надійно і відповідально виконує завдання із охорони державного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси