Удосконалення системи аналізу ризиків за сприяння Місії EUВAM

НАЗАД
30 серпня 2017 09:53

Учора в рамках виконання Плану заходів щодо реалізації Концепції інтегрованого управління в головному офісі Місії EUBAM м. Одеса відбулася робоча зустріч з удосконалення системи аналізу ризиків з використанням спільної інтегрованої моделі аналізу ризиків

Учора в рамках виконання Плану заходів щодо реалізації Концепції інтегрованого управління в головному офісі Місії EUBAM м. Одеса відбулася робоча зустріч з удосконалення системи аналізу ризиків з використанням спільної інтегрованої моделі аналізу ризиків держав — членів ЄС.

У діловій дискусії з обговорення проекту нової інструкції з аналізу ризиків взяли участь представники центральних та регіональних аналітичних підрозділів Держприкордонслужби та Національної поліції, а також експерти Місії ЄС EUВAM.

Учасниками зустрічі позитивно відмічено кардинально нові зміни, які передбачається запровадити в прикордонному відомстві України у сфері роботи з інформацією та протидії тероризму і надано конструктивні пропозиції щодо їх практичного застосування.

Нагадаємо, що для ефективного впровадження кращих європейських практик з аналізу ризиків українські аналітики взяли участь у серії експертних конференцій, семінарів, зустрічей та тренінгів, які приводилися за сприяння та участю експертів Європейського Агентства прикордонної та берегової охорони FRONTEX, Місія Європейського Союзу з прикордонної допомоги в Україні та Республіці Молдові (EUBAM), Міжнародної організації з міграції (IOM), Організація з безпеки і співробітництва в Європі (OSCE), правоохоронних відомств Польщі, Словаччини, Угорщини, Румунії, Молдови, Німеччини, Республіки Білорусь та США.

В жовтні очікується проведення експертного семінару за участю литовських прикордонників за сприяння консультативної місії ЄС з реформування цивільного сектору безпеки України (EUAM).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси