У пункті контролю «Хутір-Михайлівський» прикордонники виявили наркотичну речовину

НАЗАД
15 липня 2017 10:33

Сьогодні вночі в пункті контролю для залізничного сполучення «Хутір-Михайлівський» прикордонники Сумського загону виявили речовину рослинного походження, скоріш за все, наркотичної дії.

Співробітники Держприкордонслужби продовжують вживати комплексних заходів, направлених на недопущення незаконного переміщення через державний кордон України заборонених предметів та наркотичних речовин.

Так, сьогодні вночі в пункті контролю для залізничного сполучення «Хутір-Михайлівський» прикордонники Сумського загону виявили речовину рослинного походження, скоріш за все, наркотичної дії.

Під час перевірки поїзда сполученням «Львів/Ковель-Москва» в неробочому тамбурі одного з пасажирських вагонів відбулося спрацювання службового собаки. Як з’ясувалося, у відсіку для інвентарю в поліетиленовому пакеті знаходилися 3 згортки з фольги – всі наповнені речовиною рослинного походження темно-зеленого кольору.

Наразі прихована від контролю речовина, загальна вага якої склала біля 150 грамів, вилучена представниками Національної поліції встановленим порядком для проведення експертизи.

До Ямпільського відділення поліції направлене повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Крім того, учора, прикордонним нарядом Харківського загону за допомогою службового собаки під час спільного з Національною поліцією патрулювання території Харківського залізничного вокзалу в особистих речах двох громадян України виявлено 5 поліетиленових пакунків та одну сигарету з речовиною сіро-зеленого кольору загальною вагою 13 грамів. Осіб затримано співробітниками поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси