У Луцьку пройшли збори прикордонників, які займаються роботою з іноземцями та адміністративним провадженням

НАЗАД
24 травня 2017 16:11

У період з 23 по 25 травня у м. Луцьк в рамках пілотної ініціативи моніторингу реадмісії в Україні і Пакистані (MONITOR), фінансованого ЄС та реалізованого Міжнародною організацією з міграції (МОМ) Адміністрацією Держприкордонслужби України були організов

У період з 23 по 25 травня у м. Луцьк в рамках пілотної ініціативи моніторингу реадмісії в Україні і Пакистані (MONITOR), фінансованого ЄС та реалізованого Міжнародною організацією з міграції (МОМ) Адміністрацією Держприкордонслужби України були організовані та  проведені збори керівного складу підрозділів по роботі з іноземцями та адміністративного провадження. До зборів залучалися представники усіх регіональних управлінь та органів охорони державного кордону прикордонного відомства.

Також участь у заході взяли представники Вищого адміністративного суду України, Генеральної прокуратури України, Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, ДМС України, експерти представництв МОМ та УВКБ ООН в Україні та викладачі Національної академії Держприкордонслужби України ім. Б. Хмельницького і Київського національного університету ім. Т. Шевченка.

У ході заходу були заслухані керівники відповідних підрозділів з усіх регіональних управлінь та Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ», які охарактеризували стан роботи з іноземцями та адміністративного провадження у 2016 році та на початку цього року. Крім того, всі учасники заходу спільно обговорили існуючі проблемні питання та шляхи їх усунення. Крім того, були доведені нормативні новації та законодавчі ініціативи щодо здійснення провадження у справах про адміністративні правопорушення, тримання, повернення, видворення осіб-правопорушників та роботи з шукачами притулку.

За результатами зборів також було досягнуто домовленостей в подальшому продовжувати спільну роботу направлену на удосконалення правового регулювання та взаємодію у зазначеній сфері.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси