У Латвії прикордонники мобільного загону України здобули два призові місця

НАЗАД
09 вересня 2017 13:20

З 6 по 9 вересня 2017 року в Латвійській Республіці проходили ІV міжнародні змагання підрозділів спеціального призначення.

З 6 по 9 вересня 2017 року в Латвійській Республіці проходили ІV міжнародні змагання підрозділів спеціального призначення. Ці заходи є яскравим прикладом розширення співробітництва між підрозділами спеціального призначення на міжнародному рівні, у ході яких також відбувався обмін досвідом та підвищення професійних навичок бійців.

Нашу країну на турнірі представляли прикордонники 10-го окремого загону оперативного реагування Державної прикордонної служби України.

Змагання проходили на базі польового навчального центру Коледжу Державної прикордонної охорони Латвійської Республіки.  У запеклій боротьбі за нагороди окрім української команди також боролися спецпризначенці підрозділів з Латвії, Литви, Естонії, Фінляндії, Польщі та Сполучених Штатів Америки.

Учасники змагались, виконуючи складні завдання в умовах максимально наближених до бойових, які доводилися безпосередньо перед змаганнями кожного дня.

Після запеклих етапів боротьби - смуги перешкод з бойовою стрільбою, змагання снайперів та капітанів наша команда вибороли дві нагороди, здобувши треті призові місця у битві капітанів та у подолання смуги перешкод. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси