У Києві відбулась зустріч експертів аналітичних підрозділів прикордонних відомств України та Угорщини

НАЗАД
24 листопада 2017 11:58

22-24 листопада у м. Києві відбулась зустріч експертів аналітичних підрозділів прикордонних відомств України та Угорщини.

На виконання плану заходів щодо реалізації концепції інтегрованого управління кордонами та протокольних домовленостей між Адміністрацією Державної прикордонної служби України та Головним управлінням поліції Угорщини, 22-24 листопада у м. Києві відбулась зустріч експертів аналітичних підрозділів прикордонних відомств України та Угорщини.

У ході зустрічі експерти визначили перспективні напрямки розвитку інформаційної взаємодії та здійснили спільну оцінку результатів оперативно-службової діяльності. Одночасно сторони визнали, що обстановка на українсько-угорському кордоні залишається контрольованою та завдяки спільним зусиллям має тенденцію до зниження рівня протиправної діяльності.

Експерти-аналітики відзначили, що співпраця з питань інформаційної взаємодії та спільної оцінки загроз дозволяє поєднати зусилля правоохоронних відомств України та Угорщини і є дієвим рушієм протидії протиправній діяльності на кордоні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси