У Києві спортсмени-прикордонники взяли учать у Кубку Міністра внутрішніх справ України з панкратіону

НАЗАД
08 квiтня 2017 10:25

З 5 по 7 квітня у Києві в Будинку фізичної культури та спорту МВС був проведений Кубок Міністра внутрішніх справ України з панкратіону - відродженого давнього олімпійського виду єдиноборства.

З 5 по 7 квітня у Києві в Будинку фізичної культури та спорту МВС  був проведений Кубок Міністра внутрішніх справ України з панкратіону - відродженого давнього олімпійського виду єдиноборства.

До складу учасників змагань увійшли шість команд – представники Державної прикордонної служби, Національної поліції, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби та команда вищих навчальних закладів МВС України. Всього до змагань було допущено 109 бійців, які змагалися у 8-ми вагових категоріях.

Варто зазначити, що на площадках Будинку спорту розгорілися справжні спортивні битви. У командному заліку перше місце посіла збірна команди Національної гвардії. Друге місце у запеклій боротьбі здобули спортсмени Державної прикордонної служби та третє - посіла команда Національної поліції.

В особистому заліку 1 призове місце дісталося майору Репкову(Луцький загін), 2 місце – здобув солдат Головач (Чернівецький загін) та 3 місця отримали сержанти Мельников (Чернігівський загін), Луцьків (Чернівецький загін)  та Кузьма (Національна академія ДПСУ).

Під час церемонії нагородження, яка відбулася учора, 7 квітня, переможців привітав Державний секретар Міністерства внутрішніх справ Олексій Тахтай. «У цьому залі зібралися ті, що прагнуть перемогти, хто кожного дня забезпечує збереження безпеки наших громадян», - наголосив він.

Голова Громадської Ради МВС Володимир Мартиненко також привітав переможців та подякував за яскравий турнір. Він підкреслив, що попереду на спортсменів чекають нові перемоги на світовій арені.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси