У ДПСУ відбулася зустріч із Головним Радником Постійного Представництва Японії при міжнародних організаціях та представниками Управління ООН

НАЗАД
26 липня 2024 15:26

Днями Керівництво Державної прикордонної служби України провело зустріч із Головним Радником Постійного Представництва Японії при міжнародних організаціях у м. Відень, Австрійська Республіка, та представниками Управління ООН з наркотиків і злочинності й Посольства Японії в Україні.

Під час зустрічі учасники обговорили стан поточного співробітництва з Урядом Японії та Управлінням ООН з наркотиків і злочинності, потенційні напрями інтенсифікації такого співробітництва відповідно до поточної обстановки та потреб прикордонного відомства України, а також основних фокусів співпраці в контексті забезпечення регіональної безпеки.

Окремо було підкреслено значні успіхи попередніх років співробітництва, які стосувались підвищення потенціалу Держприкордонслужби у сферах охорони здоров’я, боротьби із контрабандою та оперативно-розшукової діяльності, зокрема в рамках спільної з УНЗООН Ініціативи розгортання Груп портового контролю.

Зустріч дозволила окреслити перспективні напрями подальшої спільної роботи та зафіксувати прагнення кожної зі сторін щодо співробітництва, а також взаємодії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси