У «Чонгарі» та на кордоні з РФ виявили транспортні засоби з підробленими документами та знищеним VIN-кодом

НАЗАД
22 сiчня 2021 10:31

На Херсонщині прикордонники запобігли незаконному ввезенню авта на материкову частину України з ТОТ АРК, а на Сумщині – в’їзду з РФ транспортним засобом зі знищеним номером кузова.

Сьогодні вночі автомобілем «Volkswagen» в КПВВ «Чонгар» прибув наш краянин. Чоловік їхав з Криму на материкову частину України. Під час перевірки документів прикордонники виявили ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та згодом з’ясували, що відповідно до бази даних за пред’явленим свідоцтвом про реєстрацію рахується зовсім інший автомобіль.  Повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 ККУ та водія з автівкою прикордонники передали поліцейським для проведення подальших слідчих дій.

А в пункті пропуску «Бачівськ» днями під час огляду вантажного автомобіля «DAF», яким в’їжджав в Україну громадянин Азербайджану, прикордонники виявили ознаки повного знищення ідентифікаційного номеру сідельного тягача. Наразі повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 290 ККУ та транспортний засіб 2011 року випуску прикордонники також передали працівникам поліції для проведення подальшої перевірки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси