Співробітники Держприкордонслужби на Харківщині припинили діяльність каналу нелегальної міграції

НАЗАД
06 квiтня 2017 12:30

Співробітники оперативних підрозділів Держприкордонслужби ведуть постійну кропітку роботу щодо недопущення в’їзду іноземців як з метою їх незаконної легалізації в Україні, так і їх незаконного переміщення транзитом через нашу країну до країн Східної Європ

Співробітники оперативних підрозділів Держприкордонслужби ведуть постійну кропітку роботу щодо недопущення в’їзду іноземців як з метою їх незаконної легалізації в Україні, так і їх незаконного переміщення транзитом через нашу країну до країн Східної Європи, а також проводять постійну роботу з викриття схем та організаторів незаконного переправлення іноземців поза пунктами пропуску.

Так, учора співробітники Держприкордонслужби спільно з відділом по боротьбі з торогівлею людьми Національної поліції України викрили та затримали організатора великого каналу нелегальної міграції на територію України. Ним виявився наш співвітчизник, мешканець м. Харків 1984 року народження.

Свою злочинну діяльність він розпочав в 2015 році, коли в змові з громадянами Росії організував переправлення громадян В’єтнаму на територію України з метою їх легалізації в країні.  Його спільники на території РФ відшукували іноземців, які в законний спосіб потрапляли до Росії, а потім за допомогою організатора та провідників в Україні невеликими групами по 3-4 особи переправляли їх до нашої країни поза пунктами пропуску. За це правопорушник «брав» 600 доларів США, а провідникам, які безпосередньо переводили через державний рубіж незаконних мігрантів, платив 200 доларів.

Протягом майже двох років прикордонники Харківського загону затримали більше 50 незаконних мігрантів – громадян В’єтнаму, переправлення яких було організовано саме цим угрупованням.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси