Слободян: «З початку проведення прикордонної операції «Кордон-2016» затримано майже 3,5 тисячі порушників»

НАЗАД
02 вересня 2016 13:28

Триває активна фаза прикордонної операції «Кордон-2016», яку Державна прикордонна служба України проводить спільно із іншими правоохоронними органами та низкою зацікавлених міністерств та відомств.

Триває активна фаза прикордонної операції «Кордон-2016», яку Державна прикордонна служба України проводить спільно із іншими правоохоронними органами та низкою зацікавлених міністерств та відомств. Операція проводиться фактично на усій території держави. В рамках спільних дій посилено контроль в прикордонних районах, сплановано низку інших заходів, спрямованих на протидію загрозам у сфері боротьби з незаконним переміщенням через державний кордон нелегальних мігрантів, підакцизних товарів, контрабанди наркотичних засобів та зброї.

Як повідомив сьогодні на брифінгу помічник Голови Держприкордонслужби – прес-секретар Олег Слободян, - «під час операції «Кордон-2016», яка розпочалась наприкінці квітня, вже затримано 1031 порушника державного кордону, понад 2 400 порушників прикордонного режиму та 167 незаконних мігрантів. Крім того, на державному кордоні виявлено та затримано  більше 35 тонн контрабандного спирту, майже 1,8 млн. пачок цигарок, понад 190 кг бурштину, 42 кілограми наркотичних засобів та 181одиницю зброї».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси