(ВІДЕО) Провідник вагону приховав у поїзді близько 200 кілограмів горіхів

НАЗАД
26 жовтня 2016 11:14

Учора в пункті контролю «Хутір-Михайлівський» під час перевірки поїзда сполученням «Кишинів-Москва» прикордонники Сумського загону спільно з працівниками митниці виявили близько 200 кілограмів горіхів, які переміщувались з приховуванням

Учора в пункті контролю «Хутір-Михайлівський» під час перевірки поїзда сполученням «Кишинів-Москва» прикордонники Сумського загону спільно з працівниками митниці виявили близько 200 кілограмів горіхів, які переміщувались з приховуванням.

У ході здійснення перевірки поїзда, оглядова група в підлозі одного з плацкартних вагонів знайшла пакунки з чищеними волоськими горіхами. Даний вантаж у такий спосіб намагався перемістити через кордон провідник поїзда, 41-річний громадянин Молдови. Виявлені горіхи вилучили, а відносно громадянина Молдови склали відповідні документи.

Ще одного чоловіка, який намагався перемістити через кордон близько 150 кілограмів нечищених горіхів затримали вчора в районі  населеного пункту Мілове прикордонники Луганського загону. Порушника, який прямував до Росії прикордонний наряд зупинив неподалік від кордону з 5 мішками горіхів.

Конфіскат вартістю близько 3 тисячі гривень передали до фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси