Продовжується очищення лав Держприкордонслужби від корупціонерів

НАЗАД
26 квiтня 2017 17:25

Заходи по подоланню корупції та проявів протиправної діяльності серед персоналу Держприкордонслужби продовжується. У цьому напрямку управлінням внутрішньої та власної безпеки прикордонного відомства проводиться спільна робота з іншими правоохоронними орг

Заходи  по подоланню корупції та проявів протиправної діяльності серед персоналу Держприкордонслужби продовжується. У цьому напрямку управлінням внутрішньої та власної безпеки прикордонного відомства проводиться спільна робота з іншими правоохоронними органами.

Так, сьогодні за вимагання неправомірної вигоди було викрито чергових хабарників. Двох старших офіцерів Держприкордонслужби затримано у Києві у ході спільної операції управління внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби, СБУ та військової прокуратури.

Нечисті на руку офіцери-прикордонники за певну суму грошових коштів мали посприяти товариству у своєчасній здачі одного з об’єктів будівництва. В іншому випадку – посадовці ДПСУ обіцяли створювати товариству перешкоди, за яких воно не зможе вчасно виконати умови договору будівництва.

Відмітимо, що в прикордонному відомстві чітко витримується принципова позиція в боротьбі з корупцією. Протидія корупційним проявам була і залишається пріоритетною для Державної прикордонної служби України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси