Прикордонники зупинили трьох українців та білоруса, які везли 3 тисячі пачок сигарет

НАЗАД
29 червня 2017 10:43

Понад три тисячі пачок сигарет виявили співробітники Держприкордонслужби та митники під час заходів контрою у чотирьох пунктах пропуску на Львівщині та Волині. Перемістити товар у незаконний спосіб до сусідньої Польщі та із Білорусі намагалися троє наших

Понад три тисячі пачок сигарет виявили співробітники Держприкордонслужби та митники під час заходів контрою у чотирьох пунктах пропуску на Львівщині та Волині. Перемістити товар у незаконний спосіб до сусідньої Польщі та із Білорусі намагалися троє наших співвітчизників та білорус.

Так, учора вночі прикордонники Львівського загону у пункті пропуску «Рава-Руська» виявили 1400 пачок контрабандного курива. Воно було приховане у подвійному даху мікроавтобуса «Мерседес». В пункті пропуску «Устилуг» прикордонники цього ж загону виявили 390 пачок сигарет в запасному колесі легковика «Форд».

Крім того, прикордонники Луцького загону двічі виявляли сигарети у потязі та автівці. Так, у залізничному пункті пропуску «Ягодин» прикордонники знайшли у двох купе поїзда «Київ-Львів» 1170 пачок сигарет. А в автомобільному пункті пропуску «Піща», що на українсько-білоруському кордоні, в іномарці громадянин Білорусі намагався перемістити 80 пачок сигарет.

В усіх випадках товар вилучено, на порушників складено адміністративні протоколи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси