Прикордонники затримали українця, якого розшукували за крадіжку, наркотики та незаконне поводження зі зброєю

НАЗАД
30 листопада 2016 10:02

Як повідомлялося учора, неподалік населеного пункту Городище, що на Луганщині, прикордонниками було затримано громадянина України.

Як повідомлялося учора, неподалік населеного пункту Городище, що на Луганщині, прикордонниками було затримано громадянина України. Він намагався незаконно перетнути українсько-російський кордон та  з метою «вирішення питання» й уникнення адміністративної відповідальності запропонував прикордонному наряду Луганського загону неправомірну винагороду у сумі 1300 гривень. Прикордонники від запропонованої винагороди категорично відмовилися, а факт дачі хабара зафіксували. 

Вже в ході подальшої перевірки документів прикордонники встановили, що його розшукує поліція за скоєння кримінальних правопорушень за ст. 185 «Крадіжка», ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», та за ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» ККУ.

Наразі затриманого громадянина України передано представникам Національної поліції в Луганській області.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси