Прикордонники затримали осіб, яких розшукували за контрабанду наркотиків та крадіжку

НАЗАД
10 липня 2016 09:33

Сьогодні співробітники Держприкордонслужби під час несення служби виявили та затримали двох громадян України, яких розшукували правоохоронні органи за контрабанду та зберігання наркотичних засобів і крадіжку.

Сьогодні співробітники Держприкордонслужби під час несення служби  виявили та  затримали двох громадян України, яких розшукували правоохоронні органи  за контрабанду та зберігання наркотичних засобів і крадіжку.

Так, прикордонники Харківського загону сьогодні вночі затримали українця, який перебував в розшуку. 25-річний житель Дніпропетровської області прибув в міжнародний автомобільний пункт пропуску «Гоптівка» та  прямував пішки до Росії. Однак під час проходження контролю, на подорожуючого спрацювала база даних доручень уповноважених державних органів України. Він розшукувався за контрабанду та зберігання наркотичних засобів. Наразі, затриманого передано співробітникам УСБУ в Харківській області.

Ще одного громадянина України виявили та затримали прикордонники Бердянського загону. Він намагався перетнути контрольний пункт в’їзду-виїзду «Чонгар» та потрапити на тимчасово окуповану територію АР Крим.  Однак це йому не вдалося. Наразі українця який розшукувався правоохоронними органами за крадіжку передано компетентним органам.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси