Прикордонники затримали осіб, яких розшукували за шахрайство та наркобізнес

НАЗАД
09 вересня 2016 12:37

Військовослужбовці прикордонного відомства виявили та затримали учора двох осіб, яких розшукували правоохоронні органи України та Румунії.

Військовослужбовці прикордонного відомства виявили та затримали учора двох осіб, яких розшукували правоохоронні органи України та Румунії. 

У пункт пропуску «Плетенівка», що в Харківській області, пішки з Росії, прибув громадянин України. Під час перевірки документів прикордонники відділу «Вовчанськ» встановили, що 31-річний житель Харківщини розшукується правоохоронними органами України. Він підозрюється у скоєнні злочину, відповідальність за який передбачена ст.. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

А в аеропорту «Бориспіль» прикордонники виявили 41-річного громадянина Румунії, якого ще з лютого 2016 року розшукує Інтерпол. Його затримали під час оформлення рейсу з Бангкоку. Інформація стосовно нього внесена до бази даних Інтерполу правоохоронними органами Румунії за налаштування злочинних груп, підробку електронних платіжних засобів і їх незаконне використання, використання шахрайських фінансових операцій.   

По даних фактах проінформовано взаємодіючі підрозділи, а затриманих встановленим порядком буде передано співробітникам Національної поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси