Прикордонники затримали киянина, який пішки прямував до Польщі

НАЗАД
29 квiтня 2017 13:42

Учора ввечері, неподалік українсько-польського кордону, правоохоронці Мостиського загону затримали чоловіка, який пішки прямував до Польщі.

Учора ввечері, неподалік українсько-польського кордону, правоохоронці Мостиського загону затримали чоловіка, який пішки прямував до Польщі.

Прикордонники відділу «Шегині» отримали випереджувальну інформацію про невідомого, який прямував в обхід населеного пункту до державного кордону. Група реагування, що негайно вибула з підрозділу, знайшла чоловіка на відстані 1 кілометра до державного рубежу. Затриманим виявився громадянин України, 1989 року народження, мешканець міста Київ, який підтвердив що дійсно мав на меті незаконно перетнути кордон та дістатися Польщі. Свої дії він виправдовував пошуками заробітку за кордоном.

Відносно чоловіка було складено матеріали справи про адміністративне правопорушення щодо спроби незаконного перетинання державного кордону, рішення прийме суд.

Слід зазначити, що з початку квітня у прикордонні тривають комплексні заходи спільної спеціальної операції «Кордон-2017» в рамках якої прикордонники Мостиського загону затримали 16 правопорушників, було накладено штрафів на загальну суму 46 тисяч гривень та проінформовано компетентні держані органи щодо порушень законодавства під час переміщення товарів через кордон на суму понад 147 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси