Прикордонники затримали іноземця, який за хабар намагався потрапити до України

НАЗАД
02 лютого 2017 17:41

Сьогодні на Одещині співробітники внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби України, виявили громадянина Грузії, який намагався перетнути державний кордон у незаконний спосіб, а саме за неправомірну вигоду.

Сьогодні на Одещині співробітники внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби України, виявили громадянина Грузії, який намагався перетнути державний кордон у незаконний спосіб, а саме за неправомірну вигоду.

Іноземець вперше приїхав до України. І під час проходження контролю замість відповіді на запитання прикордонника про мету приїзду, пропонував інспектору хабар у розмірі 50 доларів США. У такий спосіб грузин намагався домовитися за його безперешкодний пропуск на територію України.

Наполегливі спроби іноземця були задокументовані співробітниками внутрішньої та власної безпеки  Держприкордонслужби та внесені до ЄРДР за ознаками злочину, передбачено статтею 369 КК України.

Процесуальні дії проводилися під керівництвом військової прокуратури Одеського гарнізону. Іноземця доставлено до слідчого підрозділу. Триває перевірка та з’ясування всіх обставин вчинення правопорушення. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси