Прикордонники затримали двох українців, які переносили із Росії 1 тисячу літрів дизпалива, приховуючи у соломі

НАЗАД
20 жовтня 2016 09:30

Учора на Луганщині прикордонники, реалізувавши завчасну інформацію оперативних підрозділів, запобігли переміщенню із Росії 1 тисячі літрів паливно-мастильних матеріалів.

Учора на Луганщині прикордонники, реалізувавши завчасну інформацію оперативних підрозділів, запобігли переміщенню із Росії 1 тисячі літрів паливно-мастильних матеріалів. 

Прикордонний наряд відділу «Мілове» затримав одного з порушників на напрямку російського н.п  Шептуховка  та українського Яснопромінське. Він переносив каністри, в яких було 500 літрів дизельного пального.   

Вже за деякий час, в ході подальших пошукових заходів, прикордонним нарядом з допомогою службового собаки вдалося вийти на слід та виявити у темряві ще одного громадянина України. Він також планував перенести каністри із ще 500 літрами дизельного пального, які сховав у соломі, що знаходилася на полі неподалік кордону.  

На правопорушників, жителів Луганщини, складено адміністративні протоколи за ч.1 ст.204-1 КУпАП. Справи скеровано до суду. Паливно-мастильні матеріали планується передати до ДФС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси