Прикордонники виявили за базою даних Інтерполу молдованина, якого розшукували за вбивство, та викрадений автомобіль

НАЗАД
03 сiчня 2017 11:22

Учора у пункті пропуску «Грем’яч» під час перетину кордону прикордонники Чернігівського загону виявили громадянина Молдови, який перебував у міжнародному розшуку.

Учора у пункті пропуску  «Грем’яч» під час перетину кордону прикордонники Чернігівського загону виявили громадянина Молдови, який перебував у міжнародному розшуку. Молдованина розшукували за ненавмисне вбивство. Співробітники Держприкордонслужби його затримали та передали взаємодіючим органам.

Крім того, минулої доби на кордоні охоронці кордону виявили авто, яке  розшукували в Німеччині. Автомобіль «Фольксваген», за кермом якого перебував громадянин України, знаходився в розшуку за базою даних Інтерполу. Виявили транспортний засіб в пункті пропуску «Дякове» прикордонники Мукачівського загону. В подальшому прикордонники з’ясували, що даний транспортний засіб викрадений в Німеччині в березні 2014 року.

Про всі факти співробітники Держприкордонслужби проінформували чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Наразі затриману особу та транспортний засіб передано співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси