(ВІДЕО) Прикордонники виявили приховані в автівках трьох українців та литовця понад 4,2 тисячі пачок сигарет

НАЗАД
27 сiчня 2017 09:23

Учора в пункті пропуску «Лужанка», що на Закарпатті,прикордонники Мукачівського загону виявили велику кількість контрабандних тютюнових виробів.

Учора в пункті пропуску «Лужанка», що на Закарпатті,прикордонники Мукачівського загону виявили велику кількість контрабандних тютюнових виробів. Провезти сигарети до сусідньої Угорщини намагався 28-річний громадянин України. В пункт пропуску чоловік прибув автомобілем «Mersedes» з причепом.

Під час здійснення спільного прикордонно-митного огляду причепу відбулось спрацювання службової собаки, натренованої на пошук тютюну. З’ясувалось, що сигарети українець спробував приховати, обладнавши передню частину причепа подвійною стінкою. У тайнику прикордонники виявили майже 3 тисячі пачок тютюнових виробів з акцизними марками.

Наразі 2910 пачок курива та причеп, який використовувався як засіб перевезення контрабанди, вилучено встановленим порядком. Сума оцінки вилучених сигарет склала понад 63 тисячі гривень, причеп оцінено у 36 тисяч гривень.

Ще у трьох пунктах пропуску «Рава-Руська», «Порубне» та «Ягодин» прикордонники спільно з митниками  виявили понад 1300 пачок сигарет. Вони були приховані у запасному колесі та паливних баках автівок, якими прямували наші співвітчизники та громадянин Литви.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси