Прикордонники виявили на 450 тисяч гривень свинини, яку з порушеннями переміщували через лінію розмежування

НАЗАД
12 жовтня 2016 11:23

Учора, в районі с. Мар’їнка, що на Донеччині, співробітниками оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби запобігли спробі переміщення через лінію зіткнення м’ясної продукції, що здійснювали з порушеннями.

Учора, в районі с. Мар’їнка, що на Донеччині, співробітниками оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби запобігли спробі  переміщення через лінію зіткнення м’ясної продукції, що здійснювали з порушеннями.

Так, в ході реалізації оперативної інформації, близько кілометра від лінії розмежування, прикордонниками зупинили для перевірки вантажний автомобіль «МАН». Він прямував до тимчасово непідконтрольної українській владі території. Під час огляду в кузові вантажівки було виявлено 7500 кг м’ясопродуктів (свинина).  Водій, 35-річний громадянин України, мешканець Донеччини розповів, що даний товар за попередньою домовленістю між власником та невідомими особами він переміщує до лінії зіткнення.

Виявлений товар вилучено та встановленим порядком передано компетентним органам. Попередня сума оцінки склала 450 тис. гривень.

Зазначимо, що протягом поточного року прикордонники припинили 127 спроб незаконне переміщення м’яса та м’ясопродуктів через лінію розмежування на загальну суму більше 3,5 мільйона гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси