Прикордонники виявили коштовні автівки з порушеннями

НАЗАД
31 грудня 2016 11:04

Напередодні свят прикордонники на лінії розмежування в Донецькій області та на адміністративній межі з ТОТ АР Крим виявили три авто з порушеннями.

Напередодні свят прикордонники на лінії розмежування в Донецькій області та на адміністративній межі з ТОТ АР Крим виявили три авто з порушеннями.

Так, сьогодні прикордонники Краматорського загону в контрольному пункті «Мар’їнка» виявили коштовний автомобіль «Land Rover» з підробленими документами. Наш співвітчизник прямував на транспортному засобі 2016 року випуску з непідконтрольної частини України. Під час прикордонного контролю громадянин надав прикордонникам підроблену довіреність (надруковану на бланку невстановленого зразку). Крім того, під час подальшого огляду автівки правоохоронці встановили факт неспівпадіння VIN-коду передньої та задньої частини кузова.

Також сьогодні, прикордонники Бердянського загону в контрольному пункті «Чонгар» виявили ще один коштовний транспортний засіб «TOYOTA LAND CRUISER» 2013 року випуску з порушеннями. Громадянин України намагався перемістити автівку з Криму по довіреності, що видавалась без присутності власника (на момент видачі перебував поза межами материкової частини України). Ще один випадок зафіксували вчора в контрольному пункті «Каланчак» прикордонники Херсонського загону. З тимчасово окупованої території українець прямував на «Peugeot» по незаконно виданій довіреності.

 По всім фактам прикордонники повідомили представників Національної поліції, а також направили повідомлення для внесення інформації в ЄРДР по фактам можливих кримінальних правопорушень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси