Прикордонники виявили дві іномарки, які були викрадені на території України та Греції

НАЗАД
20 серпня 2017 12:31

Учора в пункт пропуску «Ягодин» прибув мікроавтобус «Mercedes» 2005 року випуску української реєстрації. Під час здійснення заходів контролю з’ясувалося, що іномарка перебуває у міжнародному розшуку, як викрадена на території України.

Чергові транспортні засоби, які розшукував Інтерпол, виявили прикордонники Луцького та Чернівецького загонів минулої доби.

Учора в пункт пропуску «Ягодин» прибув мікроавтобус «Mercedes» 2005 року випуску української реєстрації. Під час здійснення заходів контролю з’ясувалося, що іномарка перебуває у міжнародному розшуку, як викрадена на території України. Даним транспортним засобом наш співвітчизник слідував в Україну.  

А в пункті пропуску «Порубне», що на кордоні з Румунією, міжнародна база Інтерполу спрацювала на автомобіль «Volkswagen» 2003 року випуску. Громадянин Румунії керував іномаркою, яка була викрадена у Греції.

По даним двом випадкам поінформовано Укрбюро Інтерполу в м. Києві. Порушників та вилучені у встановленому порядку автомобілі передано співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси