Прикордонники виявили два «Фольксвагена», які були викрадені в Німеччині та Литві

НАЗАД
21 сiчня 2017 11:04

На кордоні були затримані 2 автівки, які знаходилися в розшуку, як викрадені в країнах Європейського Союзу

Співробітники Держприкордонслужби продовжують реалізовувати заходи з виявлення та запобігання переміщення транспортних засобів, які перебувають у міжнародному розшуку. В цьому напрямку активно використовується база даних Інтерполу.

Так, вчора на кордоні були затримані 2 автівки, які знаходилися в розшуку, як викрадені в країнах Європейського Союзу.

Одну з них виявили в пункті пропуску «Городище», що в Рівненській області. «Фольксвагеном» 2009 року випуску перетинав кордон громадянин Білорусі. Під час контролю спрацювала база даних Інтерполу. Попередньо відомо, що автомобіль був викрадений в Німеччині.

Інший автомобіль затримали в пункті пропуску «Ужгород» прикордонники Чопського загону. У ході оформлення транспортних засобів з’ясувалося, що відносно легковика «Фольксваген» є інформація в базі Інтерполу. Керував ним наш співвітчизник. За наявною інформацією автомобіль рахується викраденим в Литві.

По даним фактам поінформовано Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Після чоло транспортні засоби були передані співробітникам підрозділів Нацполіції.

Нагадаємо, що у минулому році на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби виявили близько 100 автомобілів, які  за базою даних Інтерполу перебували у міжнародному розшуку. А вже цього року на кордоні реалізовано більше 15 повідомлень по викраденим автівкам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси