Прикордонники виявили 5 незаконних мігрантів із Палестини, Камеруну, Грузії та Коморських Островів

НАЗАД
10 травня 2017 10:31

Минулої доби співробітники Держприкордонслужби затримали 5 іноземців, які намагалися перетнути кордон у незаконний спосіб.

Минулої доби співробітники Держприкордонслужби затримали 5 іноземців, які намагалися перетнути кордон у незаконний спосіб.

Так, учора в пункті пропуску «Шегині» прикордонники Мостиського загону виявили, що в одного із пасажирів автомобіля, який прямував через кордон, відсутні належні документи. Він назвався громадянином Палестини та подав на контроль посвідку на проживання в Німеччині, яка не дає право на перетин кордону. В подальшому прикордонники з’ясували, що громадянина ще у 2012 році було видворено з території Євросоюзу. Стосовно палестинця складено документи справи про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетину державного кордону України, які передані до суду.

Трьох нелегалів прикордонники Чопського загону затримали на Закарпатті. Так, учора вдень у ході патрулювання військовослужбовець відділу «Княгиня» поблизу лінії держрубежу виявив невідомого чоловіка, який прямував у бік Словаччини. Групою реагування, негайно висланою на допомогу, за 10 метрів від кордону затримано особу без документів, зі слів громадянина Камеруну. Іноземця доставлено у відділ прикордонної служби, а після встановлення особи буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Також учора ввечері прикордонники відділу «Новоселиця» затримали ще двох осіб - громадян Грузії, які намагались теж незаконно дістатись Словаччини. Інформацію про рух невідомих осіб у прикордонні військовим повідомив місцевий житель, який є членом громадського формування. Затриманих доставлено у відділ прикордонної служби для з’ясування обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Порушення або спроба порушення державного кордону».

А на Волині прикордонники Луцького загону затримали за 200 метрів від кордону громадянина Коморських Островів. Чоловік, який був без докуметнів, намагався перетнути кордон на напрямку українського н.п.Римачі та польського Дорохуськ. Варто зазначити, що в Україну чоловік прибув встановленим порядком, наразі з`ясовуються обставини його незаконної подорожі.

Загалом з початку року під час заходів охорони державного кордону співробітники Держприкордонслужби затримали 142 нелегальних мігранти.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси