Прикордонники викрили організатора незаконного переміщення майже 100 осіб через закриті пункти пропуску на ТОТ АР Крим

НАЗАД
19 вересня 2017 11:32

Оперативним підрозділом Південного регіонального управління спільно із слідчим відділом ГУ Нацполіції в АР Крим та м. Севастополь під процесуальним керівництвом прокуратури Автономної Республіки Крим та м. Севастополь проводились заходи щодо припинення фу

Оперативним підрозділом Південного регіонального управління спільно із слідчим відділом ГУ Нацполіції в АР Крим та м. Севастополь під процесуальним керівництвом прокуратури Автономної Республіки Крим та м. Севастополь проводились заходи щодо припинення функціонування організованої злочинної групи, яка протягом 2015-2017 років здійснювала організацію незаконного переправлення через державний кордон моряків з використанням суден закордонного прямування.

Переміщення осіб здійснювалось через закриті пункти пропуску на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим. За вказаний період організатор канaлу незаконно переправив майже 100 жителів Одеської та Херсонської областей.

Завдяки злагодженій співпраці вдалося зібрати достатньо доказів для притягнення особи до кримінальної відповідальності.

Так, 18 вересня стосовно організатора злочинних оборудок погоджено та направлено до суду обвинувальний акт за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси