Прикордонники припинили чергові спроби переміщення сигарет через кордон та затримали правопорушника

НАЗАД
20 жовтня 2016 12:50

На всіх напрямках державного кордону співробітниками Держприкордонслужби із взаємодіючими правоохоронними органами проводиться активна робота по виявленню правопорушень та протидії контрабандній діяльності.

На всіх напрямках державного кордону співробітниками Держприкордонслужби із взаємодіючими правоохоронними органами проводиться активна робота по виявленню правопорушень та протидії контрабандній діяльності.

Так, учора в рамках спланованих спеціальних заходів з посилення державного кордону прикордонний наряд відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону, до якого входили курсанти Національної академії Держприкордонслужби ім. Б. Хмельницького, виявив невідому особу. Під час затримання правопорушник вдався до втечі, але невдовзі був затриманий. Порушником виявився 20-річний житель смт Красноїльськ. В ході проведення пошукових заходів прикордонники виявили 10 ящиків сигарет, які, скоріш за все, громадянин України мав намір перемістити через кордон. Конфіскат у кількості майже 5 тисяч пачок курива передали представникам фіскальної служби, а стосовно чоловіка склали документи адмінпровадження.

Також спільною міжвідомчою групою з прикордонників Мукачівського загону та представників Національної поліції в селищі Ділове Рахівського району вчора було виявлено 4 тисячі пачок сигарет без акцизних марок. Отримавши інформацію щодо можливого накопичення тютюнових виробів в одному з  приватних господарств, яке знаходиться неподалік кордону, прикордонниками було ініційовано  проведення огляду.

У результаті заходів в господарському приміщенні було виявлено 8 ящиків тютюнових виробів марки «Джінг Лінг» без марок акцизного збору України, замотаних у поліетиленові пакети. Ймовірно, що знайдені тютюнові  вироби планували також перемістити через державний кордон України до   Румунії. Сигарети були вилучені представниками Національної поліції.  

 Ще два пакунки тютюнових виробів прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону виявили під час патрулювання держрубежу.  Охоронці кордону помітили двох осіб, які рухаються в бік кордону. При спробі затримання невідомі вдались до втечі, залишивши на місцевості два пакунки, в яких знаходилось 980 пачок сигарет марки «Marble».  Виявлені тютюнові вироби передали представникам фіскальної служби. Проводяться заходи щодо пошуку причетних осіб до протиправної діяльності. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси