Прикордонники отримали 4 нові модулі для здійснення контрольно-пропускних операцій в КПВВ «Мар`їнка»

НАЗАД
06 квiтня 2017 09:33

Учора рамках технічної допомоги від УВКБ ООН, що направлена на розвиток інфраструктури в КПВВ, прикордонники Краматорського загону отримали 4 нові робочі модулі для здійснення паспортного контролю в КПВВ «Мар`їнка»

Учора рамках технічної допомоги від УВКБ ООН, що направлена на розвиток інфраструктури в КПВВ, прикордонники Краматорського загону отримали 4 нові робочі модулі для здійснення паспортного контролю в КПВВ «Мар`їнка».

Ці модулі розміщені на пішохідних напрямках і мають по 5 робочих місць, тобто загалом 20 робочих місць для зміни прикордонних нарядів. Це дасть змогу суттєво збільшити кількість контрольно-пропускних операцій, направлених на оформлення громадян, які перетинають лінію розмежування в пішому порядку, зменшити черги та час очікування пропуску. Зараз в середньому за зміну КПВВ «Мар`їнка» перетинають близько 7 тисяч громадян.

За досвідом встановлення нещодавно додаткових модулів в КПВВ «Новотроїцьке» та «Майорське» можна стверджувати, що це значно покращило умови роботи персоналу зміни прикордонних нарядів і умови перетину громадянами лінії розмежування. Особливо актуальним це завжди стає в період святкових днів, а також в період отримання громадянами, що проживають на тимчасово непідконтрольній території, соціальних та інших виплат, коли в КПВВ спостерігається суттєве збільшення пасажиропотоку.

В урочистій церемонії передачі модулів взяли участь заступник голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Віктор Ремський, голова офісу УВКБ ООН Мамо Мулусеу, представники організації цивільно-військового співробітництва, ДСНС, міжнародних гуманітарних організацій, а також представники засобів масової інформації.

Сертифікат ООН на 4 сучасних робочих модулі начальнику Краматорського прикордонного загону полковнику Анатолію Федорчуку вручив  Голова офісу УВКБ ООН Мамо Мулусеу. 

Прикордонники висловили щиру вдячність представникам Управління Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні та запевнили, що зі свого боку зроблять все для того, щоб результати їхньої допомоги були направлені на полегшення процедури та умов перетину громадянами лінії розмежування.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси