Прикордонники не допустили переміщення понад 6,5 тисяч пачок сигарет до Румунії

НАЗАД
25 травня 2017 10:45

В рамках операції «Кордон-2017» учора прикордонники не допустили кілька спроб незаконного переміщення контрабандних сигарет через українсько-румунський кордон.

В рамках операції «Кордон-2017» учора прикордонники не допустили кілька спроб незаконного переміщення контрабандних сигарет через  українсько-румунський кордон.

Так, на Буковині прикордонники відділу «Фальків» Чернівецького загону в ході реалізації інформації оперативних підрозділів виявили біля кордону 12 ящиків, в яких було понад 5,7 тисяч пачок сигарет. Особи, які їх переносили, після попереджувальних пострілів вгору, покинули товар та вдалися до втечі. Наразі проводяться заходи щодо їх пошуку.

Сигарети будуть передані до ДФС в  Чернівецький області.  

Ще у двох випадках виявили контрабандні сигарети прикордонники Мукачівського загону на Закарпатті.

Так, прикордонний наряд відділу «Ділове» під час патрулювання помітив невідомого з рюкзаком, який прямував в бік кордону. Побачивши прикордонників, які наближалися, чоловік покинув рюкзак та втік. У покинутому рюкзаку охоронці кордону виявили 450 пачок сигарет без акцизних марок.

А в пункті пропуску «Дякове» прикордонники цього ж загону виявили в автомобілі «Пежо» 400 пачок сигарет. Водій, громадянин Румунії, приховав куриво у паливному баку. На наявність в авто сигарет, під час проведення прикордонно-митного контролю, вказав службовий собака прикордонників. Сума оцінки тютюнових виробів склала більше 8 тисяч гривень, авто оцінено майже у 30 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси