Прикордонники на річці Дунай затримали двох науковців-браконьєрів з рибою на 155 тисяч гривень

НАЗАД
24 квiтня 2017 10:14

В рамках спеціальних заходів «Дунай-2017» прикордонники Ізмаїльського загону у взаємодії із іншими правоохоронними органами вживають заходів щодо недопущення порушень у контрольованих прикордонних районах, в тому числі на річці Дунай та інших водоймах при

В рамках спеціальних заходів «Дунай-2017» прикордонники Ізмаїльського загону у взаємодії із іншими правоохоронними органами вживають заходів щодо недопущення порушень у контрольованих прикордонних районах, в тому числі на річці Дунай та інших водоймах прикордоння.

Так, учора прикордонний наряд відділу «Рені» Ізмаїльського загону спільно з представниками підрозділу рибоохорони на одному із причалів рибопромислового підприємства виявили двох осіб, які під виглядом науковців займалися рибальством у заборонений період.

За результатами перевірки встановлено, що вилов водних живих ресурсів громадяни проводили за межами районів, які визначені науковою програмою, а висота сіток перевищувала дозволену на 2 метри. Сума збитку державі склала майже 155 тисяч гривень.

По даному факту на правопорушників складено процесуальні документи. Вилов понад 200 кг риби різних порід, 2 човни та 4 сітки завдовжки майже 300 метрів вилучено встановленим порядком.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси