Прикордонники Одеського загону здобули на змаганнях у Молдові «Почесний берет Прикордонної поліції»

НАЗАД
05 липня 2017 09:19

Переможцями стали тільки вісім, з яких два - прикордонники Одеського загону - офіцери Олександр Нагарнюк та Станіслав Бордюговський.

Протягом останніх трьох років Прикордонна поліція Молдови проводить турнір на право володіти «Почесним беретом прикордонної поліції». За цей час лише 24 особи склали суворий іспит. Нинішнього року формат чоловічих випробувань у сусдній країні було змінено. Вперше взяти участь у турнірі запросили прикордонників з України. Наші хлопці прийняли виклик колег-сусідів та гідно представили Державну прикордонну службу України.

Команди з Молдови та України у дев’ятьох випробуваннях виборювали право називатися кращими прикордонниками.Смуга перешкод, стрільба на влучність, рух по задимленій місцевості в протигазах та рукопашний бій стали справжнім іспитом на шляху до перемоги.

Після запеклої боротьби 27 чоловіків отримали можливість стати переможцями конкурсу на право носіння  «Почесного берета Прикордонної  поліції».  Однак переможцями стали тільки вісім, з яких два  - прикордонники Одеського загону - офіцери Олександр Нагарнюк та Станіслав Бордюговський.

І от учора в Одесі в рамках робочої зустрічі прикордонників України та Молдови, на якій було підписано протокол щодо спільної роботи по підготовці персоналу двох відомств, молдовські колеги вручили дипломи переможцям-прикордонникам - Олександру Нагарнюку та Станіславу Бордюговському, та побажали ще більше перемог під час виконання службових завдань  з охорони державного кордону.

- Це була гра на чужому полі. Складні завдання ставились безпосередньо перед виконанням. Рукопашний бій був з суперником, який на дві категорії важче. Але ми, українські прикордонники, - приїхали тільки за перемогою,  - сказав учасник змагань Станіслав Бордюговський.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси