Прикордонники Херсонського загону зафіксували роботу скандального проросійського журналіста на адмінмежі

НАЗАД
06 вересня 2016 17:44

Сьогодні, близько 11.00 прикордонники Херсонського загону, що несли службу у контрольному пункті «Каланчак», зафіксували роботу провокатора Грема Філіпса, який з боку тимчасово окупованого Криму, не перетинаючи адмінмежі, намагався спровокувати українськи

Сьогодні, близько 11.00 прикордонники Херсонського загону, що несли службу у контрольному пункті «Каланчак», зафіксували роботу провокатора Грема Філіпса, який з боку тимчасово окупованого Криму, не перетинаючи адмінмежі, намагався спровокувати українських прикордонників. Так званий «журналіст» постійно перебував під пильним наглядом російських окупантів.

Журналіст-провокатор, задавав подорожуючим, які прямували до Криму, питання: «Крим – це Росія?» Крім того, ці ж слова він вигукував і в бік українських прикордонників. Намагався спровокувати військовослужбовців, задаючи питання щодо окупованого Криму. На жаль, Грем Філіпс так і не перетнув адмінмежу, в якийсь момент помилково зауваживши, що «…він не ідіот». Після кількахвилинного монологу Філіпс так само у супроводі військових виїхав вглиб окупованого Криму.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси