Прикордонники Донецького загону отримали медобладнання, яке допоможе рятувати життя і здоров’я людей у КПВВ

НАЗАД
26 лютого 2021 11:12

Держприкордонслужба України з допомогою міжнародних партнерів підвищує комфорт та безпеку перетину лінії розмежування.

Зокрема вчора представники Міжнародної організації з міграції передали Донецькому прикордонному загону медичне обладнання, яке використовуватимуть у контрольних пунктах в’їзду-виїзду. Прикордонники отримали дефібрилятори, цифрові тонометри, безконтактні термометри та дихальні мішки.

Медичне обладнання буде розподілене у КПВВ «Гнутове» та «Новотроїцьке». Для надання допомоги з використанням отриманих засобів та обладнання військовослужбовці пройдуть відповідну підготовку.

Варто наголосити, що відповідно до даних Управління ООН з координації гуманітарних справ, медичні потреби – у трійці основних причин перетинання лінії розмежування. Тому необхідність надання екстреної домедичної допомоги в контрольних пунктах дуже актуальна.

Нагадаємо, що засоби надання першої медичної допомоги придбані за фінансування уряду Японії в рамках проєкту «Гуманітарна та соціально-економічна підтримка внутрішньо переміщених осіб та постраждалого населення на сході України». Таке саме медичне обладнання днями отримали прикордонники Краматорського та Луганського загонів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси