Перший заступник Голови Держприкордонслужби провів робочу зустріч з Директоркою Центру запобігання конфліктам ОБСЄ

НАЗАД
26 липня 2024 15:08

Днями Перший заступник Голови Держприкордонслужби Володимир Нікіфоренко зустрівся із Директоркою Центру запобігання конфліктам – заступницею Голови Секретаріату ОБСЄ та Спеціальним представником Головування – Координатором проєктів ОБСЄ в Україні Кетрін Фірон.

Під час зустрічі учасники обговорили поточний стан реалізації спільних з ОБСЄ проєктів та подальші напрями їх посилення й продовження.

Водночас представників ОБСЄ було проінформовано про наявні загрози у сфері прикордонної безпеки та важливість акумулювання міжнародної допомоги задля ефективної боротьби із усіма наявними та потенційними транскордонними ризиками та загрозами в умовах російської агресії.

Важливо зазначити, що Державна прикордонна служба України та ОБСЄ мають довготривалу історію імплементації спільних проєктів у сфері боротьби із незаконним обігом зброї, боєприпасів та вибухових речовин, тероризмом, а також забезпечення хімічної безпеки.

Учасники зустрічі досягли розуміння щодо подальших спільних планів та необхідності інтенсифікації такого співробітництва у межах діючих проєктів та подальших спільних ініціатив. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси