Перший крок зроблено…До лав прикордонників приєднується молодь

НАЗАД
27 липня 2024 15:32

Підрозділи охорони державного кордону на півночі поповнились новими захисниками. Молодь приєдналися до лав Держприкордонслужби обираючи для себе престижну професію – прикордонник.

Зокрем в 9 прикордонному загоні імені Січових Стрільців новобранці, призвані на військову службу за контрактом, урочисто склали Військову присягу на вірність українському народові.

Серед тих, хто присягнув й прикордонник Микола.

«Моя мрія, яка жевріла з дитинства, нарешті стала реальністю. Я прикордонник. Я захисник своєї Батьківщини. Розумію, що потрібно ще багато чому навчитись, безліч чого осягнути, але впевнений – все вийде, все зможу. Перший крок зроблено…» - з усмішкою на обличчі, притискаючи до грудей зброю, каже хлопець.

Надалі на військовослужбовців чекає підготовка, навчання та служба на українсько-білоруській ділянці. Вибір великий, адже в прикордонному відомстві можна обрати різні напрямки підготовки й проходження служби від оператора безпілотних літальних комплексів до водія, кінолога чи рульового прикордонних катерів. Держприкордонслужба впроваджує використання сучасних видів озброєння та техніки, має підготований та мотивований персонал, який забезпечує надійний захист кордону.

Вибір за кожним.

Приєднуйся!

Телефонуй 044-23-07-600 або  заходь на сайт ДПСУ, заповнюй анкету. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси