Переміщенню сигарет через кордон прикордонники завадили на Буковині, Закарпатті та Волині

НАЗАД
11 жовтня 2016 09:47

На всіх напрямках державного кордону співробітниками Держприкордонслужби із взаємодіючими правоохоронними органами проводиться активна робота по виявленню правопорушень та протидії контрабандній діяльності, як на лінії державного кордону, так і в пунктах

На всіх напрямках державного кордону співробітниками Держприкордонслужби із взаємодіючими правоохоронними органами проводиться активна робота по виявленню правопорушень та протидії контрабандній діяльності, як на лінії державного кордону, так і в пунктах пропуску.

Так, учора на Буковині, отримавши інформацію від місцевого населення про можливу протиправну діяльність, прикордонники Чернівецького загону відразу поінформували усі прикордонні наряди на даному напрямку та організували заходи з недопущення контрабандної діяльності. В рамках оперативних дій були залучені майбутні офіцери прикордонного відомства – курсанти, які перші  відреагували  на отриману інформацію. Як результат, на ділянці відділу «Красноїльськ» неподалік від держрубежу вдалося запобігти спробі незаконного переміщення більше 2 тисяч пачок тютюнових виробів до сусідньої Румунії.

Також на Закарпатті прикордонний наряд відділу «Ділове» Мукачівського загону помітив двох невідомих осіб поблизу державного кордону. При спробі затримання правопорушники вдалися до втечі, залишивши 6 пакунків сигарет. Наразі проводяться заходи із пошуку ймовірних порушників, які планували перемістити дані сигарети через кордон.

Ще двом випадкам завадили прикордонники Львівського та Луцького загонів у пунктах пропуску «Устилуг» і «Ягодин». В легкових автомобілях  «Опель» та «ВАЗ», які прибули під керуванням громадян України, прикордонники виявили тайники з тютюном. У такий спосіб наші громадяни намагалися перевезти через кордон 320 та 250 пачок сигарет відповідно. Сума оцінки вилученого курива склала більше 8 тисяч гривень. Наразі цигарки вилучені та передані  працівникам фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси