Олег Слободян: «Впродовж тижня суттєво збільшилася кількість обстрілів дорожніх коридорів в смузі розмежування»

НАЗАД
03 листопада 2016 14:00

Під час брифінгу в «Укрінформі» помічник Голови Державної прикордонної служби Олег Слободян розповів про обстановку та результати діяльності прикордонних підрозділів в зоні АТО.

Під час брифінгу в «Укрінформі» помічник Голови Державної прикордонної служби Олег Слободян розповів про обстановку та результати діяльності прикордонних підрозділів в зоні АТО.  

«Прикордонники продовжують здійснювати заходи щодо пропуску осіб і транспортних засобів на КПВВ вздовж лінії розмежування. Обстановка залишається напруженою, але контрольованою», - сказав він.

Помічник Голови Державної прикордонної служби наголосив, що впродовж тижня суттєво збільшилася кількість обстрілів дорожніх коридорів в смузі розмежування. Так, російсько-терористичні війська у чотирьох випадках здійснювали обстріли контрольного поста «Мар’їнка». Крім того, вздовж лінії бойових зіткнень українські військові зафіксували 2 БПЛА, які використовуються терористами. 

Також Олег Слободян зазначив, що в результаті нарощення системи контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів в районі АТО за звітній період прикордонники виявили 29 транспортних засобів, якими порушники намагалися перевезти вантажі приховано або без належних товарно-супровідних документів.

Поряд з цим він розповів, що в окремих районах Донецької та Луганської областей через обмежене фінансування Росією сепаратиських режимів відмічається нестача коштів для здійснення поточних виплат. Зокрема, мають місце факти затримки виплати заробітних плат працівникам «бюджетної сфери» та стипендій студентам, а грошове забезпечення співробітникам силових структур видано у неповному обсязі. Більш того, відмічаються випадки отримання працівниками окремих закладів заробітної платні у натуральній формі – продуктами харчування зі складу гуманітарної допомоги.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси