Неповнолітня дівчинка, яку вчора на Сумщині виявили прикордонники, виявилася втікачкою з Київщини

НАЗАД
15 квiтня 2017 12:19

Неповнолітня дівчинка, яку вчора на Сумщині виявили прикордонники, виявилася втікачкою з Київщини. На кордон дівчинка прибула пішки та слідувала на вихід з України.

Неповнолітня дівчинка, яку вчора на Сумщині виявили прикордонники, виявилася втікачкою з Київщини.

Як раніше повідомлялося, в пункті пропуску «Рижівка» прикордонники відділу «Білопілля» виявили неповнолітню дитину, яка просила допомоги, аби повернутися додому в сусідню країну.

На кордон дівчинка прибула пішки та слідувала на вихід з України. Прикордонникам вона повідомила, що начебто є громадянкою Росії, однак у неї відсутні будь-які документи, які б посвідчували особу.

Про виявлення неповнолітньої дитини співробітники Держприкордонслужби відразу повідомили посадових осіб служби у справах дітей, міграційної служби та співробітників Національної поліції.

За результатами проведення взаємодії з працівниками поліції згодом стало відомо, що саме цю дитину розшукують в Київській області, як безвісті зниклу. Правоохоронці з’ясовують всі обставини.

Також за попередньою інформацією, дівчинка, начебто, планувала виїхати в гості до своєї подруги, з якою познайомилась в одній із соцмереж.

Наразі 13-річна дівчинка у супроводі мами та співробітників поліції вибула додому.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси