Недійсні документи – невдалі подорожі

НАЗАД
07 грудня 2017 10:45

Сьогодні вночі прикордонники Львівського загону затримали громадянина України, який намагався перетнути державний кордон із недійсним паспортом.

Сьогодні вночі прикордонники Львівського загону затримали громадянина України, який намагався перетнути державний кордон із недійсним паспортом.

Наш співвітчизник прибув у пункт пропуску «Устилуг» в надії потрапити до сусідньої Польщі. Однак він чи то забув, чи сподівався на неуважність прикордонників, але надав для перевірки паспортний документ, термін дії якого закінчився. Забудькуватого мандрівника не випустили на виїзд з України і після складання протоколу відправили у зворотному напрямку. Матеріали справи скеровано до суду.

Ще один, частково підроблений паспортний документ виявили вчора прикордонники Харківського загону у пункті пропуску «Чугунівка». Громадянин України, який прямував на вхід із РФ надав для прикордонного контролю паспортний документ з підробленими конгревною та мастичною печатками на третьому віковому фото. Прикордонники надіслали до Нацполіції повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення за ознаками ст.358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів). Увечері особу передали співробітникам Великобурлуцького відділення Вовчанського ВП ГУНП України в Харківській області.

Окрім того, вчора двоє громадян Ірану, які прибули до аеропорту «Бориспіль» рейсом «Тегеран (Іран) – Київ (Україна) – Франкфурт (Німеччина)» скористались паспортами з підробленими візами. Викрадену візову етикетку Греції та підроблену візу Болгарії виявили прикордонники ОКПП «Київ». Через кордон винахідливих іранців не пропустили і вже за кілька годин вони повернулись додому зворотнім рейсом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси