На вокзалі Харкова собака зреагував на чоловіка, який ніс 52 пакетика наркотичної «солі»

НАЗАД
19 серпня 2016 10:51

Учора на залізничній станції «Харків - пасажирський» співробітники Держприкордонслужби та Національної поліції виявили громадянина України, який переміщував кристалічну речовину блакитного кольору, яка, можливо, є наркотичною.

Учора на залізничній станції «Харків - пасажирський»  співробітники Держприкордонслужби та Національної поліції  виявили громадянина України, який переміщував кристалічну речовину блакитного кольору, яка, можливо, є наркотичною.

Під час спільного патрулювання залізничної станції та приміщень вокзалу на одного з громадян спрацював прикордонний службовий пес Рей, який натренований на пошук наркотиків. Чоловіку запропонували показати вміст його рюкзака. У ході огляду особистих речей, які знаходилися в рюкзаку, спільна оглядова група виявила 52 пакетика з надписом «сіль», в яких знаходилася кристалічна речовина блакитного кольору.

За словами 27-річного громадянина України, жителя Дніпропетровщини, він переміщував цю речовину з Запоріжжя до Харкова за грошову винагороду.

Наразі «сіль» вилучено співробітниками Національної поліції. Триває експертиза.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси