На українсько-польському кордоні правоохоронці спільно протидіють контрабанді сигарет

НАЗАД
26 серпня 2017 12:46

На Волині співробітники Держприкордонслужби України та правоохоронці Республіки Польща продовжують спільно запобігати незаконному переміщенню товарів через кордон.

На Волині співробітники Держприкордонслужби України та правоохоронці Республіки Польща продовжують спільно запобігати незаконному переміщенню товарів через кордон.

Так, учора під час спільного патрулювання державного кордону в межах відділу «Висоцьк» Луцького загону українські та польські прикордонники виявили та затримали на березі Західного Бугу двох громадян Республіки Польща на автомобілі «Опель», в багажнику якого правоохоронці знайшли 4 ящики тютюнових виробів запакованих у поліетилен. Їх правопорушники щойно переправили через прикордонну річку за допомогою спінінга. Всього було вилучено 2 тисячі пачок сигарет «Мінськ» та «Lifa» без акцизних марок. 

Другу спробу незаконного переміщення курива того ж дня було зафіксовано на ділянці відділу «Рівне». Прикордонний патруль на одному з напрямків виявив невідомого, який прямував до кордону з двома пакетами. Помітивши охоронців кордону, порушник кинув пакети у воду та вдався до втечі. В подальшому правоохоронці дістали із води 590 пачок сигарет «LD» та «Комплімент» з акцизними марками України. Наразі тривають заходи по встановленню причетних до правопорушення осіб.

Також нагадаємо, що учора прикордонний патруль відділу «Рівне» Луцького загону помітив рух групи осіб до річки Західний Буг. Зрозумівши, що їхні наміри викрито, контрабандисти під прикриттям туману втекли, покинувши 2 тисячі пачок сигарет та гумовий човен на березі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси