На українсько-польському кордоні чоловіки намагалися підкупити прикордонників

НАЗАД
18 травня 2024 10:47

Прикордонники задокументували два факти надання подорожніми неправомірної вигоди у пунктах пропуску «Краківець» та «Устилуг».

33-річний житель Київщини намагався виїхати до Польщі через пункт пропуску на Волині, надавши на контроль «липові» документи. Коли інспектор виявив у паперах ознаки підробки, чоловік спробував «вирішити» питання безперешкодного пропуску та запропонував прикордоннику неправомірну вигоду в розмірі 2 тисячі доларів США.

За 500 доларів та 100 євро сподівався потрапити за кордон й 52-річний громадянин, котрий прямував на виїзд з України через пункт пропуску «Краківець». Чоловік не мав законних підстав для виїзду з країни в умовах воєнного стану. Аби йому не відмовили у пропуску через кордон, він запропонував  інспектору прикордонного контролю грошові кошти.

В обох випадках прикордонники від неправомірної вигоди відмовилися та поінформували співробітників Нацполіції про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 ККУ «Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси