На півшляху до кордону зі Словаччиною прикордонники зупинили легковик з сигаретами

НАЗАД
20 квiтня 2024 10:00

Співробітники оперативно-розшукового підрозділу Чопського прикордонного загону припинили спробу незаконного переміщення тютюнових виробів через державний кордон.

У ході реалізації оперативної інформації, прикордонники спільно з працівниками Патрульної та Національної поліції і Бюро економічної безпеки зупинили на околиці міста Ужгород легковий автомобіль марки «Skoda» української реєстрації для проведення перевірочних заходів.

Під час огляду автомобіля в його багажному відсіку було виявлено 1050 пачок тютюнових виробів іноземного виробництва без марок акцизного податку України. Оперативники встановили, що водій легковика, житель міста Ужгород, переміщував їх з метою подальшого переправлення за допомогою безпілотника через українсько-словацький кордон.

Детективи Бюро економічної безпеки за результатами проведення огляду місця події вилучили виявлені тютюнові вироби та транспортний засіб, у якому їх перевозили, а також чорнові записи ділка.

У діях чоловіка вбачають ознаки вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси